| | |

Simpele- Änkilä kyläyhdistys ry Hiitolanjoen avajaistapahtumassa

Simpele-Änkilä kyläyhdistys ry oli mukana 8.6.2024 vietetyssä Hiitolanjoki Hurmaa-tapahtumassa. Kyläyhdistys piti Lahnasenkoskella grillikahviota, josta sai ostaa kahvia, virvokkeita, makkaraa, pullaa, munkkeja ja lettuja suolaisella tai makealla täytteellä. Tarjolla oli siis jokaiselle jotain! 🙂 Vaikka ajoittain talkooväellä saattoi olla lämmin grillin ja pannujen äärellä ja lettuihin jonoa, oli tunnelma ja paikka mitä hienoin paistaa lettuja ja makkaroita ja tarjota herkkuja kävijöille. Aurinko paistoi, taustalla kuului ja näkyi kosken kuohut ja musiikki, jonka tarjosi Leijona Brass-vaskiyhtye solistinaan Ville Kuusisto ja Ismo Varis. Lahnasenkosken vierailijoihin kuului myös maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, jonka tervehdyksellä ja avaussanoilla tapahtuma alkoi Lahnasenkoskella. Oli mukava nähdä tyytyväisiä kuntalaisia ja ulkopaikkakuntalaisia kosken varrella nauttimassa lettukahveja. Samalla sai ihastella koskimaisemaa ja kuunnella muun muassa Myrskyluodon Maijaa. Jokainen voi mielessään kuvitella tämän yhdistelmän.

Simpele-Änkilä kyläyhdistys kiittää kaikkia kävijöitä ja muita järjestäjätahoja. Vaikka alkuun jännitimme miten väki löytää tapahtumaan, oli tapahtuma onnistunut. Yhdessä saamme aikaan hienoja tapahtumia, joten pidetään huoli, että niitä on iloisessa kunnassamme! Kiitos kaikille osallistuneille.

Simpele-Änkilä kyläyhdistyksen seuraava tapahtuma on siis torstaina 27.6.2024, jolloin pidämme torikahviota Simpeleen torilla klo 8.00-12.00. Silloinkin tarjolla on kahvia, lettuja, virvokkeita ja herkkuja, Jos mikä on varmaa, niin ainakin meiltä tulee iloisia ja reippaita tekijä ihmisiä! Tervetuloa viettämään mukavaa toripäivää!