|

Simpeleen kyläyhdistys toivottaa kaikille hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2024

Kiitoksemme Simpeleen kyläyhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin osallistuneille kuluneesta vuodesta. Toivotamme kaikille rauhallista ja lempeää joulua ja hyvää uutta vuotta 2024. Toivotamme teidät kaikki läpimästi tervetulleiksi uuden vuoden aattona juhlistamaan vuoden vaihtumista Hiitolanjoelle Lahnasen- ja Ritakosken maisemiin, jossa ilotulitus ja koko perheen uuden vuoden tapahtuma mukavasti jo kello 19.00-20.30 välillä. Raketteja pääsee näkemään kello 20.00 alkaen. uuden vuoden tapahtumasta lisää luet täältä

Vuodesta 2024 alkaen yhdistämme voimavaramme tapahtumajärjestämisessä Änkilän kylätoimen kanssa Yhteiseksi toimijaksi ja jatkamme tuttujen tapahtumien parissa uudella yhdistetyllä nimellämme ja kokoonpanolla. Tervetuloa tapahtumiimme Simpeleellä ja Änkilässä myös tulevana vuonna. FB-sivumme saavat vuoden alussa uuden yhdistelmä nimen, sekä www-sivumme palvelevat tapahtumien kerronnassa ja tiedotuksessa yhteistuumin saaden pieniä muutoksia alkuvuoden aikana.
https://www.simpele.fi/
https://www.ankilankyla.fi/


Vuodesta 2023 kiittäen Simpeleen kyläyhdistys