|

Venetsialaiset 2022

Suuri kiitos kaikille eilisillan Tehtaanpuiston venetsialaisiin osallistuneille ❤️

Venetsialaisissa julkistettiin Vuoden Simpeleläinen, ehdotuksia tuli tänä vuonna todella monta – toinen toistaan parempia. Kiitos kaikista ehdotuksista. Valinta oli haastava koska joukossa oli paljon hyviä ehdokkaita, mutta valinta oli yksimielinen.

Vuoden 2022 Simpeleläinen on Anne Poutanen. Anne on ollut mukana kyläyhdityksen toiminnassa tuomassa iloa simpeleläisille sekä Anne on ollut vaikuttamassa vahvasti vammaisneuvostossa etenkin esteettömyyteen liittyviin asioihin, joita tuleekin Annen mukaan pitää jatkuvasti esillä jotta ne eivät unohdu. Anne on tehnyt pitkäaikaisen uran kansalaisopiston opettajana, josta hän on varmasti monelle tuttu! Anne omaa myös positiivisen elämän asenteen. Paljon onnea Anne! 💐

Anne pääsi heti julkistamisen jälkeen suorittamaan kunniatehtävän ja avaamaan Tehtaanpuistoon tulleet kehykset. Tämä osuikin sopivasti, sillä Anne on ollut mukana Tehtaanpuiston ennallistamistyössä ja laatimassa esimerkiksi Tehtaanpuistosta kertovia historiatauluja.

Halusimme muistaa ja etenkin yllättää Vuoden simpeleläisen lisäksi myös yhden, varsin ahkeran simpeleläisen, joka jaksaa olla aina aurinkoinen ja energinen. Noora Jylhä on jaksanut suurperheen äitinä lähteä suorittamaan unelmiensa opintoja ja perustaa yrityksen, joka tuo hyvinvointia meille kaikille simpeleläisille. Halusimme muistuttaa Nooraa kukkasilla että hän tekee joka päivä arvokasta työtä pienten lasten kanssa, kuten moni muukin äiti 💐

Kuvista pääsee hieman fiilistelemään vielä eilisillan tunnelmia 😊🔥

Venetsialaiset 2022

Simpeleen kyläyhdistyksen

Buffet

buffet, jossa myynnissä on mm. makkaraa, minihampurilaisia, kahvia, munkkeja ja limua. Lisäksi myynnissä arpoja ja Simpele-paitoja.

GlowShow

Antin ja Eetun Glow Showh

RetroTune

Tapahtumassa musiikista vastasi RetroTune,

Leaderkehys

Tapahtumassa avataan tehtaanpuiston Leaderkehykset

Vuoden Simpeleläiseksi valittu Anne Poutanen avasi Simpeleen Tehtaanpuiston Leader-kehykset leikkaamalla avajaisnauhan. Kuvassa avajaisnauhan leikkauksessa avustamassa Simpeleen Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Josefina Nissilä Oikealla ja Etelä- Karjalan Kärki- Leaderin Riina Nokelainen.

Josefina Nissilän kukitettavana Noora Jylhä.