|

Joulukauden avaus 2022

Simpeleen joulukatu 22

Simpeleen joulukadun avajaisia vietettiin torstaina 24.11

Joulukadun avajaiset kuten muutkin tapahtumat tuovat eloa ja iloa kylälle, joka on Kyläyhdistyksen yksi tärkeimpiä tehtäviä.


Simpeleen joulukadun avaus keräsi runsaasti yleisöä kylänraitille. Tonttukulkue pukin ja muorin johdolla kulki Kipsalta torille, jossa ohjelmaa esitti muun muassa Simpeleen koulun 3-4 lk tontturyhmä. Kunnan tervehdyksen toi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Taina Lonka ja seurakunnalta kappalainen Timo Kälviäinen.

Joulupukki ja joulumuori laulatti ja leikitti lapsia. Vuoden 2022 jouluvalot koottiin tällä kertaa ryhmäksi Simpeleen torille. Jouluvalaistus tullaan päivittämään ja uusimaan tuleville vuosille. Tapahtumaa järjestämässä Simpeleen kyläyhdistys yhteistyössä Rautjärven kunta ja Lions Club Simpele