Kyläyhdistyksen toimintasuunnitelma 2023

Simpeleen Kyläyhdistys ry

TOIMINTASUUNNITELMA V. 2023

Yleistä Kyläyhdistys toimii aktiivisesti Simpeleen kylän asukkaiden yhteishengen ja viihtyvyyden edistämiseksi. Tehtaanpuiston hoidosta sovitaan Rautjärven kunnan kanssa niin, että puisto voidaan pitää siistinä, kyläläisten käytössä ja tapahtumien pitopaikkana. Tapahtumia ja toimintaa toteutetaan yhteistyössä Rautjärven kunnan, paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa.


Yhdistyksen vuosikokous pidetään sääntöjen mukaisesti ja hallitus kokoontuu tarvittaessa. Yhdistys valitsee Vuoden Simpeleläisen, joka voi olla yritys, yhdistys tai henkilö, julkistetaan elo-syyskuussa Venetsialaiset -tapahtumassa. Kaikessa toiminnassa otetaan huomioon voimassa olevat ohjeet terveys- turvallisuudesta.


Talous Toimintaa rahoitetaan myynti- ja arpajaistuloilla sekä jäsenmaksuilla. Yhdistykselle haetaan kunnan toiminta- ja tapahtuma-avustuksia sekä muita mahdollisia avustuksia. Kerätään aktiivisesti jäsenmaksuja.


Jäsenasiat Maksavien jäsenten ja yritysjäsenten määrä on tärkeä yhdistyksen toiminnalle. Jäsenhankintaa tehdään ympäri vuoden ja pidetään esillä esim. tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa.


Tapahtumat

Toimintasuunnitelma rakentuu pääosin perinteisiksi tulleista tapahtumista, joiden lisäksi otetaan huomioon tarpeen mukaan muita ajankohtaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tapahtumien toteutus arvioidaan hyvissä ajoin etukäteen.

* Perhetapahtuma 16.4.2023 *

Tehtaan puiston siivoustalkoot toukokuussa *

Kevätmarkkinat 23.5.2023

* Torikahviovuorot 2 – 3 kertaa, vuoroille järjestetään torille ohjelmaa esim. elävää musiikkia

* Kulttuuriviikolla puistojumalanpalvelus 9.7.2023

* Venetsialaiset/mökkikauden päättäjäiset 25.8.2023 ja Vuoden Simpeleläisen julkistaminen

* Iltalöysi 14.9.2023 klo 16 alkaen

* Syysmarkkinat 8.11.2023

* Joulukadun avajaiset 30.11.2023

* Uuden vuoden vastaanottajaiset 31.12.2023.