Simpeleen kyläyhdistys - tiedote 2018

» Tämä tiedote tulostettavassa muodossa (PDF)
» Toimintasuunnitelma 2018 (PDF)

Paikkakunta eläväksi!

Simpeleen Kyläyhdistyksen tarkoituksena on edistää kylien asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylän elinvoimaisuutta, sekä toimia asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana. Pyrimme edistämään kylän vakinaisten- ja vapaa-ajanasukkaiden viihtyvyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa, sekä edesauttamaan palvelujen säilymistä paikkakunnalla. Yhdistys osallistuu kylän etujärjestönä kylää koskeviin suunnitteluihin ja pyrkii saavuttamaan kylän kannalta myönteisiä päätöksiä eri organisaatioissa.

Kyläyhdistys tekee yhteistyötä Rautjärven kunnan, eri järjestöjen ja yhdistysten kanssa, sekä järjestää tilaisuuksia pitkin vuotta, esimerkiksi Joulukauden avaus, Uuden vuoden vastaanotto, Puistojumalanpalvelus jne.

Suuri haasteemme on ollut vuodesta 2011 lähtien Tehtaan puiston kunnossapito, sekä puiston kunnostuksesta aiheutunut velka. Puistoa pyritään pitämään kunnossa ja siistinä myös talkoovoimin.

HAASTAMME: yhdistykset , järjestöt ja yksityiset henkilöt, toukokuussa pidettäviin siivoustalkoisiin. Puisto on kaikkien vapaassa käytössä, joten pidetään yhdessä huolta ja kannetaan vastuuta kauniista virkistys- ja ulkoilupaikasta.

Jäsenmaksun maksamalla voit tukea ja vaikuttaa yhdistyksen toimintaan.

TILILLE: FI38 5428 0820 0226 82
SUMMA:

  • 10 € / henkilö
  • Perhemaksu 15 €
  • Yrittäjämaksu 30 €
  • Kannatusmaksu 30 €

VIESTIKENTTÄÄN: Nimi ja osoite

KIITOS SUORITUKSESTA JO ETUKÄTEEN, TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Simpeleen Kyläyhdistys ry