Simpeleen kyläyhdistys

Tietoa yhdistyksestä

Simpeleen Kyläyhdistyksen tarkoituksena on edistää kylien asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, kylän elinkelpoisuutta sekä toimia sen asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana. Tarkoitus on myös pyrkiä edistämään kylän asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä, kylän vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyisyyttä, harrastus- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä sekä edistää palvelujen säilyttämistä alueella.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys osallistuu kylän etujärjestönä kylän kehittämistoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen, järjestää kokouksia, kursseja, retkiä sekä keskustelu- ja huvitilaisuuksia.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi harjoittaa julkaisutoimintaa. Asianmukaisen luvan saatuaan yhdistys voi myös toimeenpanna arpajaisia ja myyjäisiä sekä ansiotoimintaa, joka kytkeytyy välittömästi säännöissä määrätyn tarkoituksen toteuttamiseen.

Kyläyhdistyksen hoidossa vuodesta 2011 alkaen ollut Tehtaanpuiston entistäminen ja uudistaminen on ollut kyläyhdistyksen suurin yksittäinen ponnistus. Vuosien varrella sinne on istutettu uusia kasveja, joista osa on saatu lahjoituksena. Yhteisillä talkootöillä puistoa pidetään kunnossa viihtyisänä ulkoilu- ja tapahtumapaikkana. Talkoisiin voi osallistua jokainen kuntalainen voimiensa mukaan, pääasia, että tehdään yhdessä. Pidetään huolta hienosta puistostamme!

» Lue lisää Tehtaanpuistosta

Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksut

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun tilille FI38 5428 0820 0226 82, viestikenttään oma nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jäsenmaksut:

  • Jäsenmaksu 10€
  • Perhemaksu 15€
  • Kannattajajäsenmaksu 30€
  • Yrittäjäjäsenmaksu 30€

Tule mukaan toimintaan, tehdään yhdessä asuinalueestamme viihtyisä!