Juttuja ja kuvia toiminnasta

Tutustu Simpeleen elämään, tapahtumiin ja kyläyhdistyksen toimintaan kuvien ja tarinoiden kautta! Paina kunkin kuvan kohdalta kuva suuremmaksi ja voit lukea mahdolliset kuvatekstit.

Vuosi 2019

Simpele-paitoja saatavana

Kyläyhdistys on teettänyt Simpele-logolla T-paitoja. Paitoja on myynnissä Kahvila Lounaskulmassa ja yhdistyksen tilaisuuksissa. hinta 15 € / kpl.

Tori laulaa ja soi -tapahtuma

Järjestimme 12.7.2019 Kulttuuritoimen kanssa Toritapahtuman, teemalla Tori laulaa ja soi.
Tilaisuudessa julkistettiin vuoden Simpeleläinen, hän on 29-vuotias Simpeleläinen Mikko Kyröläinen


Vuosi 2018

20.7.2018 Vuoden simpeleläinen valittu

Vuoden 2018 simpeleläiseksi on valittu Marjaana Suikkari. Julkistamistilaisuus oli 20.7. yhteislaulu-karokeiltana Simpeleen torilla.

14.6.2018 – Simpele on valittu Etelä-Karjalan Vuoden kyläksi!

Simpeleellä järjestetiin Avoimet kylät -tapahtumaan liittyen opastettu retki Hiitolanjoelle. Tässä yhteydessä Simpele sai Etelä-Karjalan Vuoden kylä -palkinnon sekä Vuoden kylätoimikunnan tiennäyttäjän palkinto jaettiin Heta Pulkkiselle joka toimi yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2010–2013. Tänä aikana tehtiin merkittävänä projektina Simpeleen tehtaanpuiston uudistus.


Vuoden 2016 kuvia

Simpeleen Tehtaanpuiston kevättalkoot alkoivat toukokuun lämpimissä keleissä:

Kyläyhdistyksen ilmoitustaulu, huhtikuu 2016: Rautjärven kunnan ja Vankkapuun avustuksella Simpeleen Kyläyhdistys on pystyttänyt uuden ilmoitustaulun kirjaston alapuolelle jalkakäytävän viereen.

Vuoden 2015 kuvia

Kuvia Tehtaanpuistosta keväällä ja kesällä 2015: